Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο Ετήσιος χορός μας!

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε στις 8 Ιανουαρίου 2011 τον ετήσιο χορό του στο Ποσειδώνιο Παλλάς στο 7ο χλμ Κομοτηνής- Π. Λάγους . Στο γλέντι που κράτησε μέχρι τις 06:00 το πρωί τραγούδησαν οι Νάκας Κώστας, Γιαννακός Νίκος, Μπανιώτης Σάκης, Μπανιώτης Κώστας με συνοδεία κλαρίνου των Τσίκου Σταύρου και Κούτρα Γιάννου και την ορχήστρα του Σάκη Μπανιώτη.Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά του συλλόγου μας, το παιδικό τμήμα, το μεσαίο τμήμα και το τμήμα επιδείξεων.
 
Φώτο1: Το παιδικό τμήμα
Φώτο2: Το μεσαίο τμήμα
Φώτο 3,4: Το τμήμα επιδείξεων
Στη συνέχεια ο Σύλλογος μας βράβευσε για την προσφορά τους, μέλη του που συνεισφέρουν τα μέγιστα στις δράσεις του Συλλόγου (αναπαραστάσεις εθίμων, ηχογραφήσεις τραγουδιών κλπ). Ειδικότερα βράβευσε για την προσφορά τους τις: α) Σουφλέρη Αικατερίνη, β) Γούλα Σοφία, γ) Τζελέπη Χρυσούλα, δ) Τσάκαλου Μαρία, ε) Τσάκαλου Παναγιώτα από την Διαλαμπή και το Παλλάδιο Ροδόπης.
 
Φώτο5: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Σουφλέρη Αικατερίνη.

 
Φώτο6: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Γούλα Σοφία.

Φώτο7: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Τζελέπη Χρυσούλα.

Φώτο8: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Τσακάλου Μαρία.

Φώτο9: Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νάκος Γεώργιος επιδίδει την τιμητική πλακέτα και τον έπαινο στην κα Τσακάλου Παναγιώτα.
 
 Φώτο10: Το ΔΣ του Συλλόγου μας μαζί με τις τιμώμενες κυρίες.

 Φώτο11: Άποψη του κέντρου διασκέδασης.
 
Ευχαριστούμε τον κόσμο, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας, τους χορηγούς μας α) Αφοί Ζάρα, Οικοδομικές επιχειρήσεις Κομοτηνή β) κ. Κλωναρίδη Χρήστο, εκκοκκιστήρια Βάμβακος Δράμα, γ) Αφοι Κούτρα, Κτηνοτροφική επιχείρηση Παλλάδιο Ροδόπης. Επίσης ευχαριστούμε τον Σύλλογο Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης "Ο Λεπενιώτης" για την δωρεάν αναμετάδοση του διαφημιστικού σπότ από τον ραδιοφωνικό του σταθμό "Παραδοσιακός FM 103, Ξάνθη".