Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων και σαρακατσάνικο γλέντι

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00, στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Χορού.Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, τον Εφημέριο Αγίου Γεωργίου Πατήρ Κωνσταντίνο Τσουλιάγκα , τον Διάκονο και τον Πατήρ Σταύρο Κολιούση.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ Νατάσα Λιβεριάδου και ο πρόεδρος κέντρου μέριμνας και αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής και πρόεδρος των ΚΑΠΗ Νίκος Σωτηρακόπουλος αλλά και οι γονείς και φίλοι των παιδιών του χορευτικού.

Μετά τον Αγιασμό, στον δρόμο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου ακολούθησε σαρακατσάνικο γλέντι με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ούτου. Στον κόσμο μοιράστηκαν σουβλάκια, αναψυκτικά, κρασί και τσίπουρο.Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με τον κόσμο να το διασκεδάσει.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Κομοτηνής για την παραχώρηση τραπεζιών και καθισμάτων, στον έμπορο κρεάτων Γλυκονερίου, Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο  για τα σουβλάκια και στον φούρνο "Αρτοποικιλίες της Μένιας" της Κίτσου Ασημένιας για την  προσφορά ψωμιών. Τα μέλη του Δ.Σ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα παιδιά και τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Στέφανο Κούκλαρη αλλά και όσους βοήθησαν στο στήσιμο των τραπεζιών για την εκδήλωση.